سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد

دستور رئیس جمهور به مسئولان برای رسیدگی فوری و جدی به امور خانواده شهدای کرمان

رئیس‌جمهور ضمن تأکید بر اهمیت رسیدگی فوری و جدی مسئولان مربوطه به امور خانواده شهدای جنایت تروریستی کرمان، از زمان‌شناسی، تعهد و پایبندی مردم استان زنجان به آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و رهبری معظم انقلاب اسلامی قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیئت دولت ضمن تسلیت مجدد به خانواده شهدای جنایت تروریستی در گلزار شهدای کرمان و طلب شفای عاجل برای مجروحان این رخداد، از مسئولان مربوط، به ویژه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خواست پیگیر امور مربوط به خانواده شهدای این جنایت باشند.

رئیس جمهور همچنین به شهادت رسیدن دو تن از نزدیکان معاون حقوقی رئیس جمهور در جنایت تروریستی کرمان را به وی و اعضای خانواده آنها تسلیت گفت.

رئیسی در ادامه با اشاره به استقبال گرم و پرشور مردم زنجان از سفر دولت مردمی، از زمان‌شناسی، تعهد و پایبندی مردم این استان به آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و رهبری معظم انقلاب اسلامی قدردانی کرد.

در ادامه جلسه امروز هیئت دولت رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به گزارش مرکز آمار از تداوم روند کاهشی قیمت مسکن در تهران، از کاهش 2.9 درصدی قیمت مسکن در آذر ماه خبر داد و گفت: این آمار گواهی بر موثر بودن سیاست ثبات اقتصادی دولت در بخش مسکن است.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی نیز در گزارشی از روند اجرایی شدن تاکیدات رئیس جمهور برای اجرای عدالت در جذب و استخدام کارکنان دولت اظهار داشت: برای ایجاد فرصت برابر جذب در دستگاه‌های اجرایی و جلوگیری از ورود انبوه نیروها بدون رقابت، در دو سال و چند ماه گذشته 3 آزمون فراگیر و 8 آزمون اختصاصی برای جذب نیرو در دستگاه‌های اجرایی برگزار شده ‌است.

لطیفی با بیان اینکه با هدفمند کردن مجوزهای جذب نیرو در دستگاه‌ها تلاش شده روند جذب نیرو به ارتقای شاخص بهره‌وری منجر شود، از صدور 78 هزار و 901 مجوز استخدامی خبرداد و افزود: در وزارتین علوم و بهداشت نیز 8 هزار و 447 مجوز استخدام اعضای هیئت علمی صادر شده است.

در جلسه امروز همچنین وزیر امور خارجه در گزارشی از آخرین تحولات در غزه گفت: به پشتوانه مقاومت و پایداری مردم غزه و کرانه باختری، در بیش از 90 روز گذشته هیچ‌یک از اهداف اشغالگرانه رژیم صهیونیستی در از بین بردن حماس یا حتی خلع سلاح و رها کردن اسرای در اختیار گروه‌های فلسطینی محقق نشده، لذا صهیونیست‌ها به محیط بیرونی روی آورده و تلاش کردند با ترور «صالح العاروری» در بیروت، به اصطلاح پیروزی ساختگی برای خود رقم بزنند.

حسین امیرعبداللهیان اظهار داشت: امروز علاوه بر بروز اختلاف در درون کابینه رژیم صهیونیستی، در درون آمریکا نیز اختلاف نظرهایی درباره نحوه حمایت از جنگ بروز کرده و موضوعاتی چون خطای کاخ سفید در همراهی کامل با رژیم صهیونیستی مطرح شده است.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره بر امنیت پایدار در منطقه تاکید دارد، تصریح کرد: از نظر جمهوری اسلامی ایران ضرورت توقف جنایات جنگی علیه غزه، بازگشایی معابر ارسال کمک‌های انسانی، توقف کوچ اجباری و تعیین آینده غزه به دست فلسطینی‌ها و با روش دمکراتیک از ملزومات بازگشت آرامش به منطقه است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار